Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
07-07-2020
18:00 - 22:00

Locatie
Huize Van Schaik

Categorieën


Het einde van het kringjaar nadert en ook onze laatste informele activiteit komt steeds dichterbij. Traditiegetrouw is dit de barbecue die we hopen te houden op D.V. dinsdag 7 juli 2020! Ook dit jaar zal deze weer plaatsvinden bij familie Van Schaik in Harmelen, Harmelerwaard 7, 3481 LB Harmelen. Mocht je enthousiast geworden zijn en er graag bij willen zijn, dan kun je dit aan ons laten weten door je hier aan te melden. Belangstellenden zijn van harte welkom! Vriendelijk verzoek om zo snel mogelijk aan te melden voor de barbecue, zodat we ons goed voor kunnen bereiden op deze avond. Aanmelden kan tot en met D.V. vrijdag 3 juli.

Kringfoto en studiekringen
Tijdens deze avond sluiten we het kringjaar informeel af. We hopen deze avond naast de barbecue ook een nieuwe kringfoto te maken! Verder zal er aandacht besteed worden aan de studiekringen voor volgend jaar. Zorg ervoor dat je het niet mist, want het belooft een hele gezellige avond te worden!

Hygiënemaatregelen
In verband met de coronamaatregelen zijn er een aantal dingen om op te letten. Tijdens de BBQ moet zoveel mogelijk de 1.5 meter afstandsregel gehandhaafd worden en desinfecterende handgel zal aanwezig zijn. Daarom vragen we of iedereen zoveel als mogelijk een eigen stoel mee kan nemen. Als je die niet hebt, is er vast wel iemand die wat extra stoelen mee kan nemen. Om de 1.5 meter onderlinge afstand tijdens het maken van de kringfoto te garanderen wordt de kringfoto deze keer vanuit de lucht gemaakt door middel van een drone.

In tegenstelling tot andere jaren zal er nu geen gezamenlijk spel georganiseerd worden. Er wordt een volleybalnet neergezet en een volleybal en voetbal is aanwezig, zodat er wel op eigen gelegenheid gespeeld kan worden. Neem ook gerust zelf een bal mee!

Programma
Het programma van deze avond zal er ongeveer als volgt uitzien:
– 17:30 Inloop
– 18:00 Begin van de barbecue
– 20:00 Kringfoto maken
– 21:00 Kampvuur

Kosten
De kosten voor deze avond zijn ongeveer 5 euro per persoon, dit kan betaald worden door middel van een betaalverzoek dat onze penningmeester zal sturen naar de aanwezigen.

Vervoer
Als je van plan bent met het openbaar vervoer te komen, dan is station Vleuten het dichtstbijzijnde station. Stuur een e-mail naar als je vervoer van en/of naar het station nodig hebt. Je kunt dit ook aangeven in de enquête. Wanneer je op eigen gelegenheid komt is er parkeergelegenheid op het grasveld.

Tips
Trek geschikte schoenen aan voor een grasveld (waar ook wel eens schapen op lopen), neem je hoodie mee en eventueel een dekentje voor bij het kampvuur!

Vergeet je spannende verhalen voor bij het kampvuur niet, we hopen jullie allemaal te kunnen verwelkomen!