Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
30-08-2019
14:30 - 20:30

Locatie
Oud Gereformeerde Gemeente Ede

Categorieën


Deze dag hopen we weer de eerste activiteit te hebben. Hierbij willen we belangstellenden in een middag en avond laten zien wat Solidamentum inhoudt. De uitgelezen kans dus, voor iedereen die overweegt lid te worden van een studentenvereniging. Zelfs als je overweegt geen lid te worden ben je van harte welkom. Je moet toch weten wat je mist?

Programma
14:30 Inloop
15:00 Middagactiviteit
17:30 Maaltijd
19:30 Begin lezing

Introductiedag
De introductiedag is een kringactiviteit, maar is ook hét moment om belangstellenden mee te nemen! Ken je nog meer mensen die belangstelling voor onze vereniging hebben of potentiële leden kunnen zijn? Neem ze vooral mee! Je kunt je aanmelden via deze link: https://forms.gle/yFbqGovWFDNdoMN1A

Avondgedeelte (lezing)
De lezing heeft als titel: Christentoerist of christenpelgrim? De ondertitel is: Hoe je als christen staande blijft in de seculiere samenleving. Als christen heb je een taak in deze maatschappij, maar hoe moet je hier goed invulling aan geven? Wegens genderneutraliteit word je aangesproken met mens, reiziger of andere neutrale termen. Hoe moet je hiermee omgaan? Daarnaast is er een duidelijke verschuiving te zien onder christenen in hoe zij meegaan met de maatschappij. Zijn wij niet geneigd om ons te gedragen als toeristen? Zoveel mogelijk meegaan met wat de maatschappij allemaal te bieden heeft en op zondag zijn we christenpelgrim?

We hopen je D.V. 30 augustus te ontmoeten! Neem gerust een vriend, vriendin of bekende mee naar de introductiedag!