Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
29-08-2018
13:00 - 22:00

Locatie
Kerkzaal Stationsplein en benedenzaal Huize Winterdijk

Categorieën


Deze dag hopen we weer de eerste activiteit te hebben. Hierbij willen we belangstellenden in een middag en avond laten zien wat Solidamentum inhoudt. De uitgelezen kans dus, voor iedereen die overweegt lid te worden van een studentenvereniging. Zelf als je overweegt geen lid te worden ben je van harte welkom. Je moet toch weten wat je mist?

Programma 
13.30 uur: Inloop Stationsplein
14.00 uur: Uitleg dagprogramma
14.45 uur: Grote spel
17.00 uur: Einde middagprogramma en vertrek naar Huize Winterdijk
18:00 uur: Maaltijd
18.45 uur: Inloop leden en belangstellenden voor het avondgedeelte
19.30 uur: Start avondgedeelte met een lezing door mr. M. Rebel over ‘De heilsfontein in 2018 – Ben ik de wereld gelijk?’
20.30 uur: Presentatie over Solidamentum voor leden en belangstellenden
22.00 uur: Einde avondgedeelte

Introductiedag
De introductiedag is een kringactiviteit, maar het is ook hét moment om belangstellenden mee te nemen! Ken je nog meer mensen die belangstelling voor onze vereniging hebben of potentiële leden kunnen zijn? Neem ze vooral mee!

Je kunt je aanmelden voor de introductiedag door een mail te sturen naar . Geef daarbij aan welke delen van het programma je hoopt te volgen. De maaltijd is gratis. Heb je een allergie? Meld het bij ons!

Het middagprogramma van de introductiedag zal gehouden worden in de zaal van de GGiN, Stationsplein 17 te Gouda. De maaltijd en de lezing zijn in de benedenzaal van huize Winterdijk, Winterdijk 8 te Gouda. Er zijn dit jaar dus twee locaties!

Avondgedeelte (lezing)
De lezing heeft als titel: De heilsfontein in 2018. De ondertitel is: Ben ik de wereld gelijk? Als reformatorische studenten leven we veel vanuit tradities. Echter, hoe krachtig zijn deze tradities in de strijd tegen wereldgelijkvormigheid? Hoe kunnen wij ervoor zorgen dat we niet aan de wereld gelijkvormig worden?

We hopen je D.V. 29 augustus te ontmoeten! Neem gerust een vriend, vriendin of bekende mee naar de introductiedag!