Welkom!

Ben jij als christelijke student op zoek naar vriendschap en bezinning? Wil jij graag andere christelijke studenten ontmoeten? Denk je erover na om dit via een studentenvereniging te bereiken? Dan ben je bij Solidamentum aan het juiste adres.

Vrijwel alle activiteiten binnen Solidamentum zijn open activiteiten, dus zowel door leden als belangstellenden te bezoeken. Hierbij is het mogelijk jouw gegevens achter te laten, zodat jij op de hoogte gehouden kan worden over de activiteiten binnen Solidamentum.

Wanneer jij enthousiast geworden bent en lid wilt worden van Solidamentum, kun je een inschrijfformulier invullen. Na invullen van dit formulier ben je als aspirant-lid verbonden aan onze vereniging. Als aspirant-lid heb je nog niet dezelfde rechten als een lid, zo kun je bijvoorbeeld nog niet deelnemen aan stemmingen op vergaderingen.

Voor jou als aspirant-lid worden er verschillende activiteiten georganiseerd, zoals de informele en formele aspirant-ledenavond. Deze avonden zijn bedoeld om jou wegwijs te maken binnen de studentenvereniging en om in contact te komen met de andere (aspirant-) leden. Verder volg je, als aspirant-lid, een studiekring en ben je welkom op alle kringavonden en andere activiteiten.

Aan het begin van ieder kalenderjaar wordt er een New Years Meeting georganiseerd, wat door onze leden wordt gezien als een hoogtepunt. Op deze avond krijgen de aspirant-leden de acta uitgereikt (lidmaatschapsbewijs) waarna zij volwaardig lid zijn van Solidamentum.

Als lid van Solidamentum kun je naast je deelname aan alle activiteiten ook je stem uitbrengen op de vergaderingen en commissielid worden van uiteenlopende commissies, om op deze manier jouw steentje bij te dragen aan de organisatie van de vereniging. Verder zijn er ook mogelijkheden om je als bestuurslid in te zetten voor de vereniging. Als lid, commissielid of als bestuurslid ontwikkel je allerlei vaardigheden en doe je allerlei ervaringen op die je kunt gebruiken in je verdere carrière.

Jouw lidmaatschap van Solidamentum bedraagt slechts €50,- per jaar.

Naast alle activiteiten die jij als belangstellende kunt bezoeken, zijn er ook speciale introductiedagen voor belangstellenden. De introductiedagen van studiejaar 2018-2019 komen er weer aan. Je bent dan van harte welkom!

Ga je volgend jaar studeren en lijkt het je leuk om een dag mee te lopen met een van de leden van Solidamentum op zijn of haar studie? Vul dan het formulier rechts op de pagina in!

Er worden ook introdagen georganiseerd, klik hier om te kijken welke dagen dat zijn en meld je aan!

 

Het nuttige met het aangename verenigen

Het nuttige met het aangename verenigen. Je wilt iets leuks gaan doen, maar eigenlijk moet er nog iets af. Eerst moet die vervelende opdracht voor school nog ingeleverd worden, je ouders hebben je net gevraagd of je nog even wat wil wegbrengen, etc. Het...

Lees meer

Waarom Solidamentum voor mij?

Solidamentum, misschien zegt die naam je wat, maar het kan ook zijn dat je er weinig vanaf weet. In deze blog wil ik een stukje schrijven over wat Solidamentum in het kort inhoud en wat het voor mij betekent. Tweeënhalf jaar geleden ben ik begonnen met...

Lees meer

De drempel over

Veel Solidamentum leden hebben iets gemeenschappelijks. Veel leden hadden namelijk op de middelbare school nooit het idee om op Solidamentum te gaan. Voor veel mensen is het een stap om naar Solidamentum te komen. Misschien voel je deze drempel zelf ook wel....

Lees meer

Solidamentum, een samenhorige vereniging waar bezinning en vriendschap nauw met elkaar verbonden zijn en waar in onderling vertrouwen diepere betekenissen worden gegeven aan het leven.

Jeroen

Lid

Ik wil een dag meelopen

Naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer

Universiteit of HBO

Met welke studie wil je meelopen?

Op welke hogeschool of universiteit?

Captcha
[recaptcha]