Welkom!

Wil je een studententijd vol met bezinning, verdieping en ontwikkeling? Wil je vrienden maken voor het leven? Denk je erover na om dit via een studentenvereniging te bereiken? Kom dan een keer kijken bij Solidamentum!!

Vrijwel alle activiteiten binnen Solidamentum zijn open activiteiten, dus zowel door leden als belangstellenden te bezoeken. Hierbij is het mogelijk jouw gegevens achter te laten, zodat jij op de hoogte gehouden kan worden over de activiteiten binnen Solidamentum.

Wanneer jij enthousiast geworden bent en lid wilt worden van Solidamentum, kun je een inschrijfformulier invullen. Na invullen van dit formulier ben je als aspirant-lid verbonden aan onze vereniging. Als aspirant-lid heb je nog niet dezelfde rechten als een lid, zo kun je bijvoorbeeld nog niet deelnemen aan stemmingen op vergaderingen.

Voor jou als aspirant-lid worden er verschillende activiteiten georganiseerd, zoals de informele en formele aspirant-ledenavond. Deze avonden zijn bedoeld om jou wegwijs te maken binnen de studentenvereniging en om in contact te komen met de andere (aspirant-) leden. Verder volg je, als aspirant-lid, een studiekring en ben je welkom op alle kringavonden en andere activiteiten.

Aan het begin van ieder kalenderjaar wordt er een New Years Meeting georganiseerd, wat door onze leden wordt gezien als een hoogtepunt. Op deze avond krijgen de aspirant-leden de acta uitgereikt (lidmaatschapsbewijs) waarna zij volwaardig lid zijn van Solidamentum.

Als lid van Solidamentum kun je naast je deelname aan alle activiteiten ook je stem uitbrengen op de vergaderingen en commissielid worden van uiteenlopende commissies, om op deze manier jouw steentje bij te dragen aan de organisatie van de vereniging. Verder zijn er ook mogelijkheden om je als bestuurslid in te zetten voor de vereniging. Als lid, commissielid of als bestuurslid ontwikkel je allerlei vaardigheden en doe je allerlei ervaringen op die je kunt gebruiken in je verdere carrière.

Jouw lidmaatschap van Solidamentum bedraagt slechts €50,- per jaar.

Naast alle activiteiten die jij als belangstellende kunt bezoeken, zijn er ook speciale introductiedagen voor belangstellenden. De introductiedagen van studiejaar 2019-2020 komen er weer aan. Je bent dan van harte welkom!

 

 

Soli dit, Soli dat

Soli dit, Soli dat, Soli zus, Soli zo…..Heel wat keren per week is het woord Soli te horen bij ons thuis aan tafel. Niet omdat er veel uit ons gezin op Solidamentum zitten, nee, omdat ik altijd zo vol ben van het reilen en zeilen van de vereniging....

Lees meer

Het nuttige met het aangename verenigen

Het nuttige met het aangename verenigen. Je wilt iets leuks gaan doen, maar eigenlijk moet er nog iets af. Eerst moet die vervelende opdracht voor school nog ingeleverd worden, je ouders hebben je net gevraagd of je nog even wat wil wegbrengen, etc. Het...

Lees meer

Waarom Solidamentum voor mij?

Solidamentum, misschien zegt die naam je wat, maar het kan ook zijn dat je er weinig vanaf weet. In deze blog wil ik een stukje schrijven over wat Solidamentum in het kort inhoud en wat het voor mij betekent. Tweeënhalf jaar geleden ben ik begonnen met...

Lees meer

Soli is voor mij een waardevolle toevoeging aan mijn studententijd! Door de combinatie van bezinning en ontspanning legt het een basis voor goede gesprekken en blijvende vriendschappen

Henrike

Lid

Meer weten?

Geef hier vrijblijvend je naam en emailadres op om op de hoogte te blijven van al onze activiteiten!