Nog even en je wordt gepromoveerd van belangstellende tot aspirant-lid van Solidamentum! Door je gegevens hier in te vullen wordt er een verzoek tot aspirant-lidmaatschap verstuurd naar de betreffende kring, waarna je gegevens worden ingevoerd in onze ledenadministratie.

Goed om te weten:

  • Het aspirant-lidmaatschap is een opstap naar het lidmaatschap. Ieder aspirant-lid doorloopt de lidmaatschapsprocedure zoals die op zijn/haar gewenste kring geldt. Nadat je aan de voorwaarden hebt voldaan en het toelatingsformulier is ondertekend, wordt de status van lid bereikt.
  • Om lid te worden van Solidamentum, is het belangrijk dat je de grondslag en statuten van de vereniging onderschrijft. De grondslag is gebaseerd op de Bijbel en de Drie Formulieren van Enigheid en kun je hier vinden, net als de toelichting erop. Lees ze op je gemak eens door.
  • Aan de status van lid hangt de verplichting om per kringjaar €60 aan contributie te betalen. Het kringjaar loopt van 1 augustus tot 31 juli.

Solidamentum gebruikt onderstaande gegevens om jou ons verenigingsblad, de Fundamenteel, en e-mails te sturen. Wij gaan zorgvuldig om met deze gegevens en zullen dit niet persoonsgerelateerd gaan gebruiken. Sommige gegevens zijn belangrijk om statistieken van de vereniging bij te houden of worden door de PR gebruikt. Jouw gegevens worden hierin geanonimiseerd.