Aanmeldingsformulier Aspirantleden

Op deze pagina kun jij je aanmelden als aspirant-lid van Solidamentum. Door jouw gegevens op deze pagina in te vullen wordt een verzoek tot aspirant-lidmaatschap verstuurd naar de ledenadministrateur. Als jouw verzoek binnen is en bekend is bij de kring, worden jouw gegevens ingevoerd in de ledenadministratie van Solidamentum. In een later stadium ontvang je ook een account met toegang tot het ledengedeelte van de website.

Solidamentum gebruikt deze gegevens om jouw de Fundamenteel en e-mails te sturen. Wij gaan zorgvuldig om met deze gegevens en zullen dit niet persoonsgerelateerd gaan gebruiken. Sommige gegevens zijn belangrijk voor de ontwikkeling en data waarmee betere PR bedreven kan worden. Jouw gegevens worden hierin geanonimiseerd.


Het aspirant-lidmaatschap is een opstap naar het lidmaatschap. Om lid te worden van Solidamentum, doorloopt ieder aspirant-lid de lidmaatschapsprocedure op zijn/haar gewenste kring. Nadat het toelatingsformulier is ondertekend, wordt de status van lid bereikt. Aan de status van lid hangt de verplichting om per kringjaar €50 aan contributie te betalen. Het kringjaar loopt van 1 augustus tot 31 juli.