Meestal lees je van alles over de activiteiten die Solidamentum allemaal organiseert, maar deze keer gaat het meer over de vakantie. Want ja, dat hebben we ook wel eens. Al zou kring Ede zichzelf niet zijn als er in de vakantie ook alles werd ondernomen… Soms spontane vakantie-uitjes, maar ook de voorbereidingen voor het aankomende jaar gebeuren in de vakantie. Lees snel verder!

De IntroCie

De introductiedag is het officiële begin van het nieuwe kringjaar. Dit is een dag waarop we samen het nieuwe kringjaar beginnen en daarbij veel nieuwe mensen enthousiast willen maken voor onze vereniging. Deze dag is dan ook dé manier om kennis te maken met Solidamentum. Daarom is een commissie van 6 mensen (de zogeheten IntroCie) al in de vakantie druk bezig met de voorbereidingen. Ze staan voor de belangrijke taak om het programma zo in elkaar te maken dat de aanwezigen een onvergetelijke dag beleven, maar ook vooral een goed beeld van kring Ede krijgen. En natuurlijk moet deze dag veel promotie krijgen bij potentieel belangstellenden.

Dit alles wordt al besproken aan het begin van de vakantie, bij een van de commissieleden in de woonkamer. En als je denkt dat een Soli-vergadering er serieus aan toe gaat, heb je het mis. Gezelligheid is altijd belangrijk en daarom nemen we genoeg tijd voor de pauze, het welzijnsrondje en zelfgemaakte cake.

Wilde ideeën

Ook de vergadering zelf is alles behalve saai. Het programma is nog helemaal leeg, dus we gooien de meest wilde ideeën over elkaar heen en mixen ze net zolang met elkaar tot het allerbeste plan ooit eruit komt. Wat dit uiteindelijk geworden is, mag nog niemand weten. Dat blijft tot 27 augustus een geheim van de introductiedagcommissie, die ernaar uitkijkt om je dan te ontmoeten om je mee te nemen in de gezelligheid van Soli Ede! Ondertussen gaan we nog even door met de voorbereidingen. Hopelijk tot ziens, hetzij op de introdag van kring Ede of een van de andere kringen.

Keertje komen kennismaken?

Na het lezen van deze blog begint het vast te kriebelen om te kijken wat zo’n introductiedag nu precies inhoudt. Komt dat even goed uit, je bent namelijk van harte welkom op onderstaande data! Hier kun je per dag wat meer informatie lezen en je aanmelden.

Gouda: D.V. 25-08-2021

Zwolle: D.V. 26-08-2021

Ede: D.V. 27-08-2021

 

Blijf op de hoogte: