Introductiedagen

 

Wil je een studententijd vol met bezinning, verdieping en ontwikkeling? Wil je vrienden maken voor het leven? Kom dan een keer kijken bij Solidamentum!

Een studentenvereniging is een onmisbaar onderdeel van je studententijd. Door met elkaar te verdiepen in actuele onderwerpen, wil Solidamentum haar leden een basis bieden om antwoord te kunnen geven op confronterende vragen vanuit de (studie)omgeving. Maar ook vriendschappen zijn (juist) in je studententijd van belang. Solidamentum is de plaats waar nieuwe en blijvende waardevolle vriendschappen ontstaan.
Nieuwsgierig geworden? Je bent van harte welkom op een van onze introductiedagen!

In Ede op D.V. 30 augustus begint de middag om 15:00 (inloop vanaf 14:30). Er is dan een kennismakingsspel en daarna eten we met elkaar. Om 19:30 begint de lezing met als onderwerp: Christentoerist of Christenpelgrim? De plaats van een christen in de seculiere maatschappij door prof. van Nieuw-Amerongen. Meer informatie over de introdag van kring Ede is te vinden op deze pagina.

In Gouda op D.V. 29 augustus begint de middag om 15:00 (inloop vanaf 14:30). Er zullen een aantal spellen gedaan worden en er zal een gezamenlijke maaltijd zijn. Om 19:30 begint de lezing met als onderwerp: Meehuilen of getuigen in de wereldzee? Lessen uit de brief aan Diognetus door dhr. G. Slootweg. Meer informatie over de introdag van kring Gouda is te vinden op deze pagina.

In Zwolle op D.V. 29 augustus begint de middag om 14:00. In de middag is er een spel met daarna een maaltijd. Om 19:30 begint de lezing met als onderwerp: Nederland: zendingsland? Door ds. M. Joosse. Aanmelden kan via .

We zien je graag op één van deze dagen! Wil je meer informatie of heb je vervoer nodig? Stuur dan een mailtje naar één van de bovenstaande emailadressen, dan wordt dat geregeld!