Introductiedagen 2022

Wil je een studententijd vol met bezinning, verdieping en ontwikkeling? Wil je vrienden maken voor het leven? Kom dan een keer kijken bij Solidamentum!

Een studentenvereniging is een onmisbaar onderdeel van je studententijd. Door met elkaar te verdiepen in actuele onderwerpen, wil Solidamentum haar leden een basis bieden om antwoord te kunnen geven op confronterende vragen vanuit de (studie)omgeving. Maar ook vriendschappen zijn (juist) in je studententijd van belang. Solidamentum is de plaats waar nieuwe en blijvende waardevolle vriendschappen ontstaan.

Nieuwsgierig geworden? Je bent van harte welkom op een van onze introductiedagen!

D.V. 23 augustus in Gouda begint de middag om 14:00 (inloop vanaf 13:30). Er zullen een aantal spellen gedaan worden gevolgd door een gezamenlijke maaltijd. Om 19:30 begint de lezing met als onderwerp: ‘Op reis naar Jeruzalem‘ door ds. B.J. van Boven. Op deze pagina is meer informatie te vinden en kun je je aanmelden.

D.V. 25 augustus in Zwolle begint de middag om 15:00 (inloop vanaf 14:30). In de middag is er een spel met daarna een maaltijd. Om 19:30 begint de lezing overThomas a Kempis en de moderne devotie‘. Meer informatie over de introdag van kring Zwolle is te vinden op deze pagina.

D.V. 26 augustus in Ede begint de middag om 15:00 (inloop vanaf 14:30). Er staan diverse spellen op het middagprogramma gevolgd door een maaltijd. Om 19:30 begint de lezing met als onderwerp: ‘Dan zult gij waarlijk vrij zijn – de vrijheid van een Christenmens‘ door Ir. C. Stoffer. Meer informatie over de introdag van kring Ede is te vinden op deze pagina, waar je je ook kunt aanmelden.

We zien je graag op één van deze dagen! Wil je meer informatie of heb je vervoer nodig? Neem gerust contact op met de betreffende kring, dan wordt dat geregeld! In tussentijd kun je nog even rondkijken op de website en onze Facebookpagina.