Hé (aanstormende) student!

Wil je een studententijd vol met bezinning, verdieping en ontwikkeling? Wil je vrienden maken voor het leven? Kom dan een keer kijken bij Solidamentum!

Een studentenvereniging is een onmisbaar onderdeel van je studententijd. Door met elkaar te verdiepen in actuele onderwerpen, wil Solidamentum haar leden een basis bieden om antwoord te kunnen geven op confronterende vragen vanuit de (studie)omgeving. Maar ook vriendschappen zijn (juist) in je studententijd van belang. Solidamentum is de plaats waar nieuwe en blijvende waardevolle vriendschappen ontstaan.

 

Open avonden

Nieuwsgierig geworden? Al onze kringavonden zijn vrij toegankelijk, maar speciaal voor belangstellenden hebben we ook open avonden. Deze zullen waarschijnlijk online worden gehouden, maar als je je aanmeldt houden we je op de hoogte. Onze kringavonden duren van 19:30-22:00. Welkom!

Ede: D.V. vr. 4 juni 2021 (Dit is een tweede open avond omdat de eerste al is geweest. Welkom!)

Ds. O.M. van der Tang | Het profetisch ambt van Christenen

Gouda: D.V. wo. 28 april 2021​

Prof. Boersma | Woord en Wetenschap – Wetenschap vanuit Bijbels perspectief

Zwolle: D.V. do. 29 april 2021

Nanda Brink | De behandeling van psychische kwalen

We zien je graag (digitaal) op één van deze avonden! Bij vragen kun je contact opnemen met de betreffende kring. Ook raden we je aan om eens rustig rond te kijken op de website en onze Facebookpagina.

Soli biedt tijdens je studie precies de lol, gezelligheid en warmte die je mist op bijvoorbeeld een universiteit. Ook is de vereniging vormend, omdat je diepgaand in aanraking komt met de basis van je christelijke overtuigingen. Die leer je te verdedigen, zodat je uit kunt leggen wat je gelooft en waarom je het gelooft.

Mathijs

Lid