Hé (aanstormende) student!

Wil je een studententijd vol met bezinning, verdieping en ontwikkeling? Wil je vrienden maken voor het leven? Kom dan een keer kijken bij Solidamentum!
Een studentenvereniging is een onmisbaar onderdeel van je studententijd. Door met elkaar te verdiepen in actuele onderwerpen, wil Solidamentum haar leden een basis bieden om antwoord te kunnen geven op confronterende vragen vanuit de (studie)omgeving. Maar ook vriendschappen zijn (juist) in je studententijd van belang. Solidamentum is de plaats waar nieuwe en blijvende waardevolle vriendschappen ontstaan.

 

Open avonden

Nieuwsgierig geworden? Al onze kringavonden zijn vrij toegankelijk, maar speciaal voor belangstellenden hebben we ook open avonden. Onze kringavonden duren van 19:30-22:00. Welkom!

Ede: D.V. dinsdag 26 april 2024

Drs. P. J. Verheij| Beroepen uitgelicht | God eren in je beroep en carrière

Gouda: D.V. dinsdag 26 maart 2024

Dhr. A.C. Thomson| Een tijd om stenen te vergaderen – De Babylonische spraakverwarring

Zwolle: D.V. donderdag 23 mei 2024

Dhr. S.R. van Klinken| De Heilige Geest

We zien je graag op één van deze avonden! Bij vragen kun je contact opnemen met de betreffende kring. Kijk vooral ook eens rond op onze instagrampagina en die van Ede, Gouda, Zwolle.

Alle activiteiten

Solidamentum is voor mij een plek waar ik even uit de hectiek van het leven stap en me verbind met anderen en het geloof.

Lieke

Lid