Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
27-05-2022
12:00 - 22:00

Locatie
Omgeving Leiden en Sassenheim

Categorieën


Excursie

D.V. vrijdag 27 mei is het eindelijk weer zo ver! De excursie, de dag dat we met z’n allen op pad gaan. Ook dit jaar hebben we een spetterend programma in elkaar gezet! Dit programma ziet er globaal als volgt uit.

Het programma bestaat uit 2 activiteiten. Het eerste deel is een leuke en competitieve wandeltocht in de mooie stad Leiden. Het tweede deel is een meer actieve en sportieve tocht, deze gaat over het water.

Vanwege een beperkt aantal plekken bij een activiteit gaan we in twee groepen uiteen. De ene groep begint in de binnenstad Leiden (startpunt Leiden Centraal) en de andere groep begint ergens buiten Leiden, namelijk station Sassenheim. Rond lunchtijd komen de groepen elkaar tegen, dan eten we gezellig met elkaar en wisselen we van activiteit. Aan het einde van de middag, wanneer de activiteiten afgelopen zijn, hopen we met z’n allen nog ergens te gaan eten. Deze exacte locatie is nog niet bekend, maar zal zodra deze wel bekend is, met jullie gedeeld worden.

Nog even wat praktische informatie:

  • De plaatsen waar de activiteiten plaats zullen vinden, Leiden en Sassenheim, zijn goed te bereiken met de auto, maar ook heel goed met het OV.
  • De exacte locatie en het welk tijdstip waarop je wordt verwacht volgt nadat je je hebt aangemeld.
  • Voor de wandelactiviteit is het handig om stevige schoenen aan te doen.
  • Voor de sportieve activiteit is het handig om qua kleding rekening te houden met het feit dat je nat kan worden!
  • Door het wisselen van de activiteit is het even belangrijk te weten dat je op een ander punt eindigt dan je begint. Gelukkig is het van Leiden Centraal – Sassenheim en Sassenheim – Leiden Centraal maar 5 minuutjes met de trein. Dus ook al kom je met de auto, is het ook slim/nodig dat je je ov-kaart bij je hebt!

Deze dag brengt ook de nodige kosten met zich mee. Reken op een tikkie van ongeveer 12 euro per persoon. Dit zal exclusief reis- en dinerkosten zijn.

 

Mededeling belangstellenden

Ben je belangstellende en wil je graag een kijkje nemen op onze vereniging? Stuur dan even een mailtje naar gouda@solidamentum.nl om je aan te melden!