Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
07-06-2023
18:45 - 21:15

Categorieën


Goededoelenavond

D.V. woensdag 29 maart hoopt de jaarlijkse GoedeDoelenAvond weer plaats te vinden! Deze avond gaan wij onze handen uit de mouwen steken voor de projecten van stichting Present.

Stichting Present begeleidt twee typen projecten: praktische projecten en sociale projecten. Bij praktische projecten moet je denken aan iets als schoonmaken, schilderen, behangen of tuinieren. Bij sociale projecten gaat het om bijvoorbeeld een uitstapje met ouderen, een activiteit met kinderen of spelletjes doen met mensen met een beperking.

De GoedeDoelenAvond wordt door onze leden altijd als erg leerzaam en waardevol ervaren. Een paar uur van onze tijd kan een groot verschil maken in het leven van een ander, dus meld je vooral aan door op de aanmeldingslink onderaan deze mail te klikken. Ook broertjes en zusjes boven de 15 jaar zijn van harte welkom! Ook zij kunnen zich aanmelden via onderstaande aanmeldingslink.

Aanmelden kan tot uiterlijk 22 maart door een mailtje te sturen naar ons mailadres: gouda@solidamentum.nl. Stichting Present gaat op zoek naar passende projecten voor onze groepen. Het is dus erg belangrijk dat je ook echt aanwezig bent als je je aangemeld hebt! Wanneer de projecten bekend zijn, zullen jullie hiervan op de hoogte gebracht worden. Houd er rekening mee dat de avond op tijd begint, rond 18:45 uur, en dat we ook op tijd weer hopen af te ronden, rond 21:00-21:30 uur.