Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
29-08-2019
14:00 - 22:00

Locatie
Eliëzer- en Obadjaschool

Categorieën


Op de introductiedag van Solidamentum Zwolle is iedereen, maar met name nieuwe leden en belangstellenden, van harte welkom in Zwolle in de Eliëzer- en Obadjaschool (Hasselterdijk 33).

De introductiedag staat in het teken van de pijlers van onze studentenvereniging: vriendschap en bezinning. We hopen om 14:00u het nieuwe seizoen op een leuke en actieve manier te beginnen door met elkaar een spel te gaan doen. Wat dat precies inhoudt, houden we nog even geheim. Na het informele samenzijn is er om 18:00u een gezamenlijke maaltijd, waarna de avond om 19:30u begint. Ds Joosse hoopt een inleiding te houden over het onderwerp ‘Nederland: zendingsland’.

Waar Nederland vroeger een christelijk land was, is daar nu weinig meer van te merken. Een steeds kleiner deel van de Nederlanders bezoekt nog regelmatig een kerk. De gedachte, dat er geen absolute waarheid is, maar dat ieders levensbeschouwelijke visie getolereerd moet worden als je anderen daarmee maar niet lastig valt, kom je overal tegen. Hoe moeten wij hier als christenen tegenover staan? Kunnen we iets leren van zending over hoe we de boodschap van ons eigen geloof aan anderen moeten vertellen?

Ben je benieuwd hoe een avond op Solidamentum is? Kom dan naar onze introductiedag om het te ervaren! We hopen je snel te zien op D.V. 29 augustus!