Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
11-12-2019
19:30 - 22:00

Locatie
Oude kerk Lienden

Categorieën


Solidamentum, een middel om vast te maken. Niet alleen woorden verbinden, maar ook muziek! Om hier getuige van te zijn, bent u van harte uitgenodigd voor onze jaarlijkse Kerst Muziek Avond (KMA) op D.V. woensdag 11 december 2019. De aanvang van de avond is 19.30 uur.

De locatie waar deze avond wordt gehouden, is de Hervormde Kerk, Papestraat 1, Lienden. Dit is een mooie monumentale kerk met een prachtige akoestiek, kortom dé plek voor een concert. Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

Op deze avond zal een mooi en gevarieerd programma ten gehore gebracht worden. Dit alles zal gebeuren rondom het thema Magnificat Dominum. Dit thema is ontleend aan de lofzang van Maria in Lukas 1:46-55. ‘Magnificat Dominum anima mea’, in onze taal: ‘Mijn ziel maakt groot den Heere’. Juist op een avond zoals de KMA hoort Gods eer in het midden te staan.

Zoals altijd hopen wij als christelijke studenten onze naasten te helpen. Omdat wij als studentenvereniging hier een taak in hebben, zal er tijdens de KMA een collecte gehouden worden voor de stichting Kom over en Help. Met onze bijdrage willen we de wintercampagne steunen. We hopen dat op deze manier de mensen in het Oostblok ook God groot mogen maken. Meer informatie over deze stichting is te vinden op www.komoverenhelp.nl/wintercampagne

Halverwege de avond is er zoals gebruikelijk een pauze, zodat er genoeg tijd is om kennis te maken met andere families onder het genot van een hapje en drankje. Neem vooral zoveel mogelijk mensen mee, er is ruimte genoeg.