Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
21-12-2023
19:30 - 21:00

Locatie
Oude Kerk

Categorieën


D.V. donderdag 21 december 2023 is het zo ver: de traditionele jaarlijkse Kring Muziek Avond (KMA) zal weer plaatsvinden. Op het programma staan verschillende (kerst)muziekstukken, zowel instrumentaal als met zang. Dit zal gedaan worden door de leden van Solidamentum en het koor Soli Voces Aureae. Het thema van de avond is ‘Een blijde boodschap’. Dit wijst hetgeen we herdenken met de Kerstdagen. De muziekstukken die gespeeld of gezongen worden zullen aansluiten bij dit thema.

De avond zal dit jaar gehouden worden in de Oude Kerk te Zwijndrecht. Het adres is Kerkstraat 49, 3331 XL Zwijndrecht. Parkeren kan in de straten rondom de kerk of bij de parkeerplaatsen langs de rivier: De Werf en Maasplein.

Om 19.30 uur zal de avond beginnen, vanaf 19.15 uur is er een inloop. Vóór de avond zal er nog een oefenmoment zijn voor de musici, waarvan de tijdstippen inmiddels doorgegeven zijn. Ook is er nog de mogelijkheid om vooraf samen te eten, waar je je voor op kon geven. Daarnaast wordt er van de musici verwacht dat ze tijdens de avond zwarte en/of beige kleding dragen.

Tijdens de avond zal er gecollecteerd worden voor de stichting Njalowei. Deze stichting zet zich, onder inwachting van de zegen van de Heere, in voor de verspreiding van Gods Woord onder de zeer arme bevolking van Sierra Leone. Dit doen ze door het ondersteunen van de lokale kerk en de school die daarbij hoort. Dit alles met als doel: de eer van Gods Naam en de opbouw van Zijn Koninkrijk. Voor verdere informatie over de stichting kun je kijken op de website van stichting Njalowei.

Hierbij alvast de tip om contant geld mee te nemen naar de avond, om zo deze stichting te steunen! Ook is er de mogelijkheid om via een QR-code een bijdrage aan te leveren.

We zien uit naar deze muzikale avond! Vergeet niet je familieleden, vrienden en iedereen uit de buurt uit te nodigen. In de bijlage ook weer de flyer, deze kan je ophangen in de kerk, supermarkt of opleidingsinstituut!