Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
02-01-2024
17:30 - 22:00

Locatie
NGK (Vaste Burcht)

Categorieën


D.V. dinsdag 2 januari 2024 is het zover. Deze avond hopen we samen te komen in de NGK (Vaste Burcht), Lekkenburg 148 te Gouda voor de New Years Meeting (NYM). Jullie zijn vanaf 17.30 uur van harte welkom! Deze avond is dé gelegenheid om elkaar in het nieuwe jaar te ontmoeten en elkaar het beste te wensen voor het nieuwe jaar. Maar in het bijzonder is deze avond ook een hoogtepunt voor de aspirant-leden. Met het in ontvangst nemen van hun Acta Solidandi zullen zij deze avond volwaardig lid worden van onze geweldige vereniging!

Het thema voor deze avond is ‘Winter Wonderland’. Het nieuwe jaar zouden we in willen luiden met een winterse, maar toch warme sfeer. Het is de bedoeling dat je in stijl gekleed gaat. De dresscode van dit jaar is: Winter Chique. Dit betekent dat jullie je kleden in elegante, maar winterse outfits. Denk bijvoorbeeld aan winterse kleuren, glitters of een vleugje glamour.

Waarde aspirant-leden, opgelet! Voor jullie is de avond verplicht, omdat op de NYM de Acta’s uitgereikt zullen worden. Kun je niet aanwezig zijn, meld je dan af door een e-mail te sturen naar gouda@solidamentum.nl.

We hopen jullie allemaal te zien in het nieuwe jaar!